Eu cred foarte mult in educatie! Cred ca toata viata trebuie sa invatam, sa ne imbunatatim abilitatile si sa evoluam constant. Tocmai de aceea, desi am diploma de makeup artist, continui sa merg la workshop-uri si cursuri de makeup, pentru a invata tot mai mult. Acesta este si motivul pentru care acum am inceput un nou curs de makeup, la Diana Ionescu Makeup Studio.

De ce am ales sa merg acolo? Pentru ca ai ce invata de la Diana. Are la activ numeroase proiecte, o experienta impresionanta in fashion si beauty si imi place ca este young, fresh si are o viziune noua si interesanta asupra machiajului. A fost chiar nominalizata la Elle Style Awards si stiu foarte bine ca este dificil sa ajungi acolo, chiar trebuie sa fii foarte bun! Si vreau sa invat din experienta ei.  Mai multe despre munca Dianei si portofoliul ei puteti vedea aici. 

Cursul la care eu sunt inscrisa este DIMS Pro, care include modulul de incepatori cu Irina Cajvaneanu + modulul de avansati cu Diana Ionescu. Cursul are in total 30 de sedinte, 15 modulul de incepatori si 15 modulul de avansati.

Modulul de incepatori te invata bazele machiajului, stilurile clasice de machiaj si inveti foarte mult despre culoare si proportii.

Modulul de avansati te invata machiajul bridal, decadele machiajului (istoria machiajului), machiaj fashion si beauty (editoriale), machiaj special si transformational si nu in ultimul rand machiajul de personaj.

Ce imi place foarte mult este faptul ca acest curs este acreditat de Ministerul Muncii, ceea ce inseamna ca intr-adevar te pregateste pentru o cariera de makeup artist si te califica pentru ceea ce urmeaza sa faci.

Pana acum am avut cursul initial in care ni s-a explicat ce trebuie sa contina kit-ul nostru de makeup artist si cel de-al doilea curs in care am vorbit despre pregatirea tenului, tonurile pielii, subtonuri si am facut corectii de culoare pe diferite tenuri. Inca de la primele cursuri mi-am dat seama ca este o scoala unde chiar inveti. Si inveti foarte bine, corect si mult. Si am ales sa fac tot cursul, chiar si modulul de incepatori, pentru ca din nou, consider ca mereu ai ceva de invatat si oricat de avansat ai fi, poti prelua tehnici noi sau sfaturi noi de la diferiti specialisti.

Chiar abia astept urmatoarele cursuri cu entuziasm! O sa va mai povestesc pe parcurs ce se mai intampla si cum mi se pare cursul, pana atunci sunt curioasa daca cineva a facut acest curs la Diana si ce pareri are.

Va pup!

your internet best friend