Stateam in pat si ma gandeam oare ce noutati mai sunt pe piata si ce as putea sa mai incerc in materie de tratamente si ritualuri. Si asa m-am pus pe cautat cateva tratamente ce ar merita incercate si suna interesant. Na uitati ce am gasit!

 

1. Rejuvenare faciala prin IPL

 

IPL-ul pe langa beneficiile aduse in epilarea definitiva, acesta poate fi folosit penrtu estomparea ridurilor, tratarea acneei si a urmelor lasate de aceasta.

Recunosc ca am ramas usor sceptica cand am auzit de acest tratament pentru ca ma gandesc oare cum poate lumina sa te scape de semne si pete. IPL “tinteste” petele, care sunt defapt niste acumulari de melanina, si le sparge/dizolva. Stiind ca pe timpul verii un tratament cu IPL este mai dificil de facut, as recomanda sa fie facut iarna.

 

2. Mezoterapie virtuala

Aparatul folosit pentru acest tip de terapie va introduce in profunzimea pielii aminoacizi, vitamine si minerale care ajuta la stimularea metabolismului si la refacerea straturilor epidermei.

Acest tratament a sunat si mai ciudat pentru mine. In primul rand nici nu stiam ce este mezoterapia. Aceasa este eficienta in tratarea celulitei, chiar si a celei de gradul 4, vindecarea vergeturilor, tratarea capilarelor sparte, o buna hidratare a pielii.

3. Bronzare organica

Solutia utilizata este una pe baza de DHA, un derivat 100% al zaharului, care interactioneaza doar cu celulele de la suprafata pielii, realizandu-se astfel pigmentarea primului strat de celule de la nivelul epidermei si nefiind afectata in nici un fel productia de melanina.

Desi ma fersc cat pot de mult de soare si razele nocive, recunosc ca imi doresc o piele bronzata. De obicei folosesc un autobronzant chiar la mine acasa, dar am auzit atata lucruri bune despre bronzarea organica, incat as fi foarte curioasa sa o incerc!

 

Va spun de pe acum ca nu am incercat nici unul dintre aceste 3 tratamente, dar m-au facut curioasa si mi-ar placea sa le incerc. Voi ce tratamente ati incerca acum? Sau ce va face cu ochiul?

 

Love,

Laura