Mi-am dat seama de ceva timp nu v-am mai facut un moodboard cu ce ma inspira pe mine. Eu sunt un mare fan al Pinterestului. Acolo imi adun toate ideile, pentru ca le pot aranja intr-un mod in care sa ma inspire in mod vizual.

Astazi vreau sa va vorbesc despre sandalele cu platforma, cu toc gros si inalt si colorate si sa va dau chiar 3 motive pentru care sa le incercati vara asta.

1. Iti fac piciorul subtire

Inainte fugeam de ele si nu le-as fi purtat crezand ca nu imi stau bine. Incercand o pereche pentru prima data mi-am dat seama ca iti poate face glezna si piciorul sa arate foarte frumos si foarte subtiri.

2. Sunt foarte comode

Tocul gros sau platforma sunt extrem de comode! Poti merge foarte lejer in ele, nu te dor picioarele, chiar si dupa multe ore de stat sau umblat. In plus, ai o stabilitate foarte buna si asta iti face mersul mai frumos!

3. Sun fun!

Sincer imi plac foarte mult pentru ca vin in diverse modele, forme si culori! Este foarte interesant sa le asortezi la diverse tinute si poate da acel “ceva” unui look banal πŸ˜‰ Gasiti o multime de modele pe magazine online si credeti-ma ca aveti de unde alege, doar sa aveti imaginatie si deschidere sa le asortati.

Acum cu moodboard-ul!

Your Internet Best Friend