Tocmai ce m-am intors din vacanta din Lisabona. Inca nu m-am dezmeticit complet si nu am reusit sa revin la programul normal. Dar in vacanta discutam cu o prietena despre cercei. Si anume: Iti schimbi des cerceii sau porti aceeasi pereche? Am observat ca pentru femei cerceii sunt foarte importanti. Unele femei aleg sa poarte o singura pereche de cercei. Deobicei, acestia sunt mai speciali, au o valoare sentimentala sau sunt foarte valorosi ( au diamante sau pietre pretioase, ca acestia). Alte femei nu pun asa mare accent pe valoarea lor si in general prefera diveristatea. Aleg sa poarte alt model sau alta pereche in fiecare zi, sa-i asorteze la tinuta sau cu restul bijuteriilor.

Discutand despre asta am inceput sa ma analizez in primul rand pe mine. Am descoperit ca port cam aceeasi pereche de cercei in fiecare zi, rar se intampla sa ii schimb. Sunt cercei din aur, dar nu au valoare sentimentala. Si nici modelul nu este unul foarte special. Sunt simpli. Dar foarte comozi. Ma gandesc ca despre asta este vorba la mine. Comoditate si simplitate. In acelasi timp, sunt o persoana careia ii place stabilitatea si ii place sa aiba acele piese care o definesc. Un anumit parfum, o anumita bratara. Inainte de exemplu purtam MEREU aceleasi bijuterii si niciodata nu schimbam nimic. Dar de ceva vreme m-am “antrenat” sa fiu mai deschisa la schimbare. Pot sa zic ca uneori ma fortez, mai ales in materie de bijuterii sa port diverse piese. Cu bratarile am reusit, la fel si cand vine vorba de colier. Dar cerceii raman neschimbati. Poate ca are legatura cu faptul ca se scot mai greu? In orice caz, mi-am propus sa experimentez cat mai mult cand vine vorba de cercei. Forme, culori, stiluri. Astfel evident imi evolueaza si gusturile si nu stagnez.

Cred ca este important sa avem acea pereche de cercei, pe care sa ne putem baza ca sa zic asa. Care ne ofera stabilitate. Si cred ca este important sa fie unii mai speciali, de valoare, care sa insemne ceva pentru noi. Sa fie o investitie. Eu am gasit cateva modele interesante aici. Dar de asemenea cred ca este important sa fim deschise catre schimbare, sa nu ne fie frica sa ne iesim din zona de confort. Sa incercam stiluri noi, lucruri noi. Sa experimentam cat mai mult, ca sa reusim sa ne dezvoltam.

Stiu ca ar fi trebuit sa fie o simpla discutie despre cercei, dar cand sunt lucrurile cu adevarat simple?

Your Internet Best Friend