Buna dragele mele!

Sunt entuziasmata ca acesta este primul review pe blog! Sa vedem cum merge 🙂

Stiti foarte bine ca folosesc acest fond de ten de peste un an de zile. O perioada l-am folosit chiar in fiecare zi, apoi am inceput sa il folosesc numai la evenimente, cand filmez sau la ocazii speciale. Oops, da, vorbeam de fondul de ten Estee Lauder Double Wear!

DSC_0061 DSC_0061

Estee Lauder Double Wear este un fond de ten foarte rezistent, printre cele mai reziste de pe piata. Este un produs high-end, pretul sau fiind undeva pe la 200-250 ron.

Folosindu-l mult timp zi de zi pot spune ca mi-am format o parere clara si exacta despre cum functioneaza si ce “performante” are Double Wear. In primul rand, are o acoperire foarte mare. Sunt foarte putine semne ( de obicei cele foarte inchise, sau vanatai ) pe care nu le poate acoperi complet, dar cu siguranta le estompeaza semnificativ.

Un alt aspect important este ca nu aveti nevoie de mult produs. Stiti cum e, “a little goes a looong way”. La inceput foloseam mai mult decat era necesar pentru tenul meu si simteam ca-l incarca putin. De aceea am ajuns sa il folosesc doar la evenimente. Apoi am inceput sa folosesc din ce in ce mai putin, realizand ca nu-l mai simteam pe ten si nu ma mai simteam incarcata. Va recomand sa il folositi cu o pensula densa si pufoasa  (preferata mea este Expert Face Brush de la Real Technique). In momentul in care in care il aplicati, va sfatuiesc sa il lasati sa se “aseze” pe ten 2-3 minute pana sa aplicati alt produs peste. Veti simti efectiv cum se prinde de tenul vostru si credeti-ma, pana seara nu mai pleaca de acolo (testat in zile “serioase” de vara).

DSC_0059 DSC_0059

Consistenta este lichida, dar mare grija ca trebuie sa il aplicati foarte repede ca se “asaza” imediat. Recomandarea mea este sa il aplicati pe sectiuni, sa il estompati bine, apoi sa treceti la urmatoarea sectiune.

Ca si concluzie, este un fond de ten foarte bun, il recomand pentru evenimente, zile “solicitante” si mai ales pentru persoane cu semne, cicatrici sau roseata.

Nu uitati re ruj!

Laura