Am realizat astazi ca detin si folosesc un produs de peste un an de zile, dar niciodata nu i-am facut un review detaliat. Este vorba despre Benefit The POREfessional, o baza de machiaj care promite sa micsoreze porii. Pe ambalaj scrie ca este un balsam, dar 90% din industrie il foloseste ca si baza de machiaj, deoarece face o treaba minunata!

DSC_0592 DSC_0592

Folosesc produsul de mult timp, mi-a placut din prima. Aplicat pe ten, ofera o textura fina, peste care fondul de ten aluneca cu usurinta. Matifiaza foarte bine tenul si ascunde porii neastamparati. In acelasi timp, ofera o rezistenta mai mare a fondului de ten.

Un mic truc: atunci cand simt ca mi s-a ingrasat putin tenul, iau o cantitate foarte mica si il aplic pe zona T. Imi matifiaza instant tenul si nici nu mai am nevoie de pudra.

In zilele in care nu port fon de ten, aplic totusi aceasta baza pe ten. Este ca un fel de photoshop. Folosesc efectul blur 😛

Initial cand am vazut noul ambalaj m-am speriat crezand ca au schimbat si formula, dar nu, produsul a ramas acelasi. La fel de fin, de rezistent si de colorat. Si o sa fiu sincera cu voi, in timp ce faceam pozele am descoperit ca miroase a piersici!!!

Este o baza de machiaj foarte buna, un produs de incredere si nu cred ca mai are sens sa mentionez minunatul ambalaj specific Benefit.

Voi ce baza de machiaj folositi?

Nu uitati de ruj 😉

Laura