Recunosc ca se intampla destul de rar sa cumpar produse cosmetice online, iar asta pentru ca imi face foarte mare placere sa pot sa incerc eu produsul pe mana, sa-i studiez ambalajul, sa-l miros etc. Dar asta nu inseamna ca nu vad avantajele shopping-ului online. M-am gandit sa va zic ce avantaje vad eu in cumpararea produselor cosmetice online.

1. Comoditate

Cred ca primul avantaj este de la sine inteles. Nu mai trebuie sa te urci in masina, sa mergi pana la mall, sa faci fata aglomeratiei si sa stai sa cauti prin magazine ceea ce ai nevoie. Poti sta in pijamale, ghemuita in patura preferata cu o cana de cafea buna langa tine in timp ce dai scroll.

2. Nu exista impulsivitate

Atunci cand iti cumperi cosmetice online riscul de a cumpara un produs de care nu ai nevoie este ceva mai mic. Asta pentru ca online ai timp sa te gandesti daca esti indecis. Poti salva produsul la favorite, il poti lasa in cos si sa te reintorci atunci cand te-ai hotarat. Atunci cand esti in magazin numai gandul ca “daca nu il iau acum, data viitoare nu-l mai gasesc” sau “daca nu-l iau acum, va trebui sa vin iar” te omoara si ajungi de foarte multe ori sa cumperi produse care nu iti plac atat de mult.

3. Reduceri mai mari

Exista multe site-uri online, ca acesta, care au produse reduse, de multe ori, reducerile fiind mai mari ca in magazine. Plus de asta poti sa alegi sa primesti notificari atunci cand produsul tau preferat scade in pret, lucru care nu se intampla in magazinele fizice.

Acestea sunt sincer avantajele pe care eu le vad cand vine vorba de achizitionarea de cosmetice online. Voi ce avantaje vedeti?

Your Internet Best Friend